Projekbeskrivelse

I 2006 besluttede jeg mig, efter 14 år som indlejer, for at starte for mig selv. Jeg er autoriseret fysioterapeut, uddannet i 1992, eksamineret idrætsfysioterapeut A, har et års hospitalserfaring og derefter arbejdet på klinik.

I 1996 blev jeg gennem Team Danmark ansat som landsholds fysioterapeut for Basketball herrelandsholdet, og senere badminton forbundet. Fra 2003 til 2017 fungerede jeg som fysioterapeut for de danske roere i rocentret i Bagsværd. Af mange store oplevelser, vil jeg altid huske WM i Japan 2005, OL i London 2012 og OL i Rio 2016. Fra 2018 – 2020 fungerede jeg som rejsefys for det danske badmintonlandshold.

Mit store interesse-område er idræt, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg har dyrket Tae Kwon do, gået til boksning, svømning og i mere end 30 år løbet langdistanceløb, gennemført 8 marathon’er med en pr. på 2 timer og 35 minutter. Jeg har også dyrket triathlon i en årrække, med en Ironman på 10 timer og 9 minutter som det bedste resultat. Nu “hygge” løber jeg, svømmer og tager på undervandsjagt. Min opfattelse er at man med målrettet træning kan nå langt og det afspejles også i mine behandlinger, du vil altid få at vide hvad du selv kan gøre for at behandle/træne dig ud af en skade. Jeg er medlem af Danske Fysioterapeuter, Faggruppen For Idrætsfysioterapeuter, Fagruppen for Manuelterapi og har den lovpligtige patientforsikring som også omfatter akupunkturbehandlinger.

Jeg er desuden videreuddannet i idrætsfysioterapi, manipulations-teknikker og som akupunktør.