Jeg brænder for sport, og ønsker at være facilitator til bevægelse og en inspirerende ambassadør for det aktive liv. Ligeledes er elitemiljøet en stor passion for mig, da jeg elsker at arbejde med passionerede og hårdtarbejdende mennesker, som brænder for deres sport. Derfor er jeg blandt andet fysioterapeut for Brøndby IF’s kvindeelitehold.

Grundstenen i min skadesbehandling vil altid være dig. Jeg forstår, at du er unik og kræver eftertænksomhed. Min skadesbehandling bygger på en holistisk tilgang, hvor nærværende dialog, undersøgelse og refleksion i relation til dine individuelle forudsætninger, ambitioner og mål vil stå i front ved sammensætningen af et effektivt behandlingsforløb til dig. Jeg indtænker hele dig i behandlingsforløbet, og involverer mig i processen for at yde en
ekstraordinær indsats for din individuelle progression. Jeg kombinerer behandlingen med den nyeste forskning samt ekspertise i biomekanik og tilpasser det til dig. Løb- og løberelaterede skader er det, som jeg har størst professionel erfaring med. Jeg har 5 års erfaring i biomekanik, og har foretaget hundredvis af løbestilsanalyser med henblik på at identificere årsagen til smerter, minimering af risikoen for skader samt optimering af løbeteknik. Min patientkreds har rummet stor diversitet fra nybegynderen til eliteatleten.

Løb har særligt tændt begejstringens lys i mine øjne, og jeg deltager gerne i flere forskellige løb gennem sæsonen, hvor halvmaraton og maraton er de primære distancer. Jeg vil betegne mig selv som en ambitiøs løber, der også prøver kræfter af med triatlon. Løberelaterede skader står derfor mit hjerte særligt nært, og jeg ved af egen erfaring, hvor frustrerende det er at have pådraget sig en skade og være afskåret fra det, man holder allermest af.

Så er du skadet eller forhindret i at gøre det, du brænder for, så vil jeg gerne hjælpe med at få dig på rette vej igen.