Jesper Lindskov Noer er født i 1980, senior dealer i Danske Bank Markets og dyrker ultraløb. Jespers kortsigtede mål er at undgå skader når kroppen presses af mange konkurrencer og træningskilometer. I 2015 blev han dansk mester i trailløb og han deltog i VM i trailløb i Frankrig. Hans langsigtede mål er at genvinde DM i trailløb og deltage ved VM i trailløb i 2016. Jesper besøgte Sportsfyssen og Anders Madsen for første gang i 2012 på anbefaling af flere af hans løbekammerater. Han har siden været hos Anders mange gange.

Jesper har primært brugt Sportsfyssen til to ting: skadesbehandling og massage. Skadesbehandling, da han i store dele af 2013 havde problemer med achillessenerne og derudover har haft en del andre småskavanker som Anders via øvelser, massage, shockwave, akupunktur osv. har været med til at fjerne. Massage, da han kommer hos Anders én gang om måneden for at blive masseret og løsnet op.

Jesper sætter stor pris på at komme hos Anders og få kompetent vejledning til at afhjælpe og aflaste hans til tider meget trætte ben. Derudover er det super hyggeligt at få en snak om hvad der rører sig i løbemiljøet.