Kent Steen Handlos er født i 1975 og arbejder som mentor i en privat virksomhed, med fokus på stressreducering og motivation.

Ud over arbejdet som mentor dyrker han sin store passion som er at løbe. Løb har altid være en del af hans liv, men især igennem de seneste år er han blevet nysgerrig på løbetræning, på at rykke egne grænser og på at “performe” i forhold til løb og konkurrencer.

Efter en baglårsskade i efteråret 2014 hvor han fuldstændig måtte afbryde løbetræningen, rådede Casper Wakefield ham til at søge behandling og sparring hos Anders Madsen/SPORTSFYSSEN. Efter et kort forløb på to uger hos Anders var Kent igen i gang med træningen.

Kent har siden januar 2015 trænet hos Christian Madsen i FULLPERFORMANCE, og oplever kongruens/sammenhæng mellem henholdsvis Anders/SPORTSFYSSEN træningsfilosofi og træneren Madsens tilgang til det samme.

Kent har igennem de seneste to år primært brugt Anders Madsen og SPORTSFYSSEN til skadesbehandling i forbindelse med flere småskader, som ellers ville have afbrudt løbetræningen, men har for alvor fået øjnene op for massage, øvelser og præventiv behandling hos SPORTSFYSSEN.

Det er i stigende grad blevet tydeligt for Kent, at hvis han skal udvikle sig som løber og atlet, så er det en nødvendighed, at samarbejde med fagfolk og professionelle som teamet hos SPORTSFYSSEN.

Kents kommende projekter inkluderer målet om en tydelig PB på halvmarathon distancen ved CPH HALF 17’, med delmål som PB på 5km og 10 km distancen løbende igennem sæsonen 17’, samt målrettet træning frem mod sæsonen 2018, med primært fokus på forbedring og optimering af træningens forskellige aspekter.