June 18, 2014

Løbeskole 19 juli 2014 kl. 10.00

Løbeskole

Så er det nu hvis du skal sikre dig en plads på næste løbeskole med Sportsfyssen som foregår d. 19 juli fra 10.00-11.30.

Her vil du bl.a. lære ordentlig løbeopvarmning, løb med forskellig skridtlængde og frekvens, og du vil også prøve kræfter med noget af al det “nye” som Natural running, Pose running og Chi running.

Løbetræningen vil ikke være et normalt træningspas, så ALLE uanset niveau kan deltage og få noget med hjem. Der bliver løbet max. 5 km. med masser af pauser indlagt.

Anders Madsen vil stå for løbeskolen, og vi mødes i klinikken på Østerbrogade 19, 1th. så vi kan starte kl. 10.00 sharp.

Efter ca. 10 min. opvarmning tager vi hul på selve løbetekniktræningen, som vil foregå ved Søerne og i Fælledparken, hvor du prøver teknikkerne af og får individuel feedback.

Du kan opbevare nøgler og værdigenstande i klinikken, men der er desværre ikke mulighed for at tage bad, så det er en god idé at tage en tør trøje med, du kan trække i efterfølgende.

Der er begrænsede pladser og pladser tildeles efter først til mølle, så skynd dig at reservere din plads på mail@sportsfyssen.dk – det koster 150 kr. at være med, som betales i klinikken på dagen.

 

Vi glæder os til at se dig,

 

Med venlig hilsen

Sportsfyssen

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.