July 18, 2015

Løbetekniktræning – Lørdag d. 15. August 2015 fra 10.00 – 11.30

loebetekniktraening

Sportsfyssen vil gerne byde på lidt inspiration til løbetræningen. Undervisningen vil bestå i en kort indføring i de mest udbredte “løbeskoler”, Pose-running og Chi-running. Derudover vil vi lege lidt med skridtlængde, kadence, “gakkede” løbearter samt løbetekniske øvelser fra atletikkens verden. Vi skal også kigge lidt på hinanden og se hvor der kan optimeres på hver enkelts løbestil. Alle skulle gerne få en eller to highlights med hjem og bygge videre på, for enten at blive en bedre eller lidt mindre skadet løber.

Alle, uanset niveau, kan deltage. Der bliver løbet max. 5 km med masser af pauser indlagt.

Sportsfyss Mathias vil stå for træningen. Han har mange års løbeerfaring i bagagen, både fra altetikmiljøet og som glad motionist. Han er forsat særdels aktiv og blev nr. 8 i Copenhagen Marathon i tiden 2.32.13.

Vi mødes på klinikken Østerbrogade 19.1. th, så vi er klar til at varme op kl. 10.00 sharp. Du kan opbevare dine ting i klinikken, men desværre er der ikke mulighed for bad så husk at tage tørt tøj med. Der er begrænsede antal pladser, der tildeles efter først til mølle, så reserver din plads på mail@sportsfyssen.dk. Det koster kr. 150,- som betales på dagen. Der vil være frugt og vand efter træningen.

Vi glæder os til en udbytterig dag.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.