May 27, 2015

Løbetekniktræning, søndag d. 14 juni kl.10.00-11.30

Sportsfyssen vil gerne byde på lidt inspiration til din løbetræning og inviterer hermed til Løbetekniktræning igen d.14 juni.

Undervisningen vil bestå i en kort indføring i de mest udbredte “løbeskoler”  Pose-running og Chi-running. Derudover vil vi lege lidt med skridtlængde, kadence, “gakkede” løbearter samt løbetekniske øvelser fra atletikkens verden. Vi skal også kigge lidt på hinanden og se hvor der kan optimeres på hver enkelts løbestil. Alle skulle gerne få en eller to highlights med hjem og bygge videre på for enten at blive en bedre eller lidt mindre skadet løber.

 Alle uanset niveau, kan deltage. Der bliver løbet max 5 km med masser af pauser indlagt. 

Sportsfys Mathias vil stå for træningen. Han har mange års løbeerfaring i bagagen, både fra atletikmiljøet og som glad motionist. Han er fortsat særdeles aktiv og er netop blevet nr. 8 i Copenhagen Marathon i tiden 2:32:13.

Vi mødes i klinikken Østerbrogade 19, 1. th så vi er klar til at varme op kl. 10.00 sharp. Du kan opbevare dine ting i klinikken, men der er ikke mulighed for bad så husk at tage tørt tøj med. Der er begrænsede antal pladser, der tildeles efter først til mølle, så reserver din plads hurtigst muligt på mail@sportsfyssen.dk. Det koster kr. 150,- som betales på dagen.

Vi glæder os til en udbytterig dag.

IMG_1257

 

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.