Anne-Mette Aagaard født i 1973, er tandlæge og elsker at løbe, eller lave anden form for træning; gerne ude i naturen. Hun er tidligere elitemarathon løber, har bl.a. vundet Copenhagen Marathon 5x, deltaget ved VM x2 og EM. Hendes mål er først og fremmest at bevare motivationen, glæden, lysten og holde sig sund og rask.

Anne-Mette har kendt Anders siden 1998, hvor hun efter en mr scanning havde fået konstateret 2 protusioner/obs. prolapser i hendes lænd. Hun kunne ikke løbe og kunne ikke holde ud at sidde ned i ret lang tid af gangen pga. kraftige smerter i balder og ben. Hun havde, inden hun mødte Anders, fået besked på, hun aldrig kom til at løbe Marathon igen og burde vælge en anden uddannelse, da det ville være for stor en belastning for ryggen at arbejde som tandlæge

Men heldigvis var Anders af en helt anden overbevisning. Naturligvis skulle Anne-Mette gøre sit studie færdigt og marathonløbet skulle nok komme igen. Hun skulle bare i gang med at gøre hele hendes core meget stærkere. Med hjælp fra diverse behandlinger og øvelser, blev hun 2 år senere færdig med sin uddannelse som tandlæge og 4 år senere stod Anne-Mette som vinder af Copenhagen Marathon uden nogen form for smerte. Hun har naturligvis efterfølgende haft flere småskader indimellem, som Anders altid har fået hende igennem. Anne-Mette har siden holdt fast i Anders og kommer til behandling/servicetjek et par gange om måneden.

Anne-Mette deltager desuden gerne på diverse hold hos Sportsfyssen og har holdt fast i minimum 3 gange styrketræning ugentligt, så hun bl.a. holder ryg-generne og andre skavanker væk. Hun håber, hun altid vil være i stand til at løbe eller lave anden form for træning og fortsat have en sund og stærk krop, hvor motivationen og glæden vil være den primære drivkraft.

“Jeg anbefaler alle med skader/skavanker, der muligvis allerede er opgivet af diverse behandlere, at få en tid hos Sportsfyssen, for de kan klare det meste og giver helt sikkert aldrig op. De er gode til at finde løsninger.

Man føler sig altid i de bedste hænder og får lov at føle sig speciel, for det er ildsjæle, som er der for dig.”