Foto: Tobias Stæhr Jakobsen

Efter altid at have været aktiv med løb og mountainbike begyndte jeg at dyrke triatlon i 2016, og fik hurtigt store ambitioner for fremtiden med nogle gode resultater i cross triathlon helt fra starten. Jeg træner nu sammen med KTK86 Eliteteam, og mine bedste resultater indtil videre er en anden plads i det samlede Age-Group felt i Ironman 70.3 Portugal, en 4.03 tid på Ironman 70.3 Helsingør, og så er jeg Dansk Age-Group Mester på Sprint og OL-distancen, samt i den samlede DM Serie for Age-Group.

Mine mål for næste sæson er at tage de første skridt mod at konkurrere i Elite feltet. Planen er at DM Sprint og DM Halv, som Elite, skal være hovedmål for første del af sæsonen, og derefter skal fokus rettes mod Ironman 70.3 World Championship i Nice i september 2019, hvor ambitionen er at blive den hurtigste Age-Group atlet. Målet over den næste årrække er at komme op og kunne konkurrere med verdenseliten på halv Ironman, og på sigt også på den fulde Ironman distance.

Med en meget hurtig progression fra rookie til elite-triatlet har jeg haft min andel af skader. Jeg kom til Anders første gang efter en løbe og cykelskade der sammelagt havde sat mig ud af spillet i over et år. Jeg havde været hos rigtig mange behandlere før det, uden succes, men med Anders’ tilgang gik der kun nogle uger før jeg var tilbage til almindelig træning igen. Siden hen har det været en kæmpe fordel i den daglige træning at kunne komme forbi og få en hurtig vurdering af småskader der opstår undervejs, så de ikke når at udvikle sig til større skader, sideløbende med at forebygge kommende skader.