Min tilgang til fysioterapi bunder i en filosofi om, at det er dine samlede livsforhold, der påvirker din krop og har indflydelse din skade. Så jeg mener det er vigtigt at kigge på alle de dele af dit liv, der kan have ført til din skade og forhindrer dig i at hele igen.Det kan være alt fra et travlt arbejdsliv, manglende søvn eller for ivrig træningsprogression til biomekaniske dysfunktioner i dine led samt uudnyttede ressourcer i dine bevægestrategier og muskelfunktion.

Jeg mener at kroppen har en fantastisk evne til at hele sig selv. Nogle gange har den dog behov for en hjælpende hånd og et lille skub i den rigtige retning. I min behandling trækker jeg på en bred vifte af viden og færdigheder indenfor manuel terapi, akupunktur, el-terapi og træning. Jeg holder utroligt meget af at bruge mine hænder i behandlingen og glædes over den umiddelbare effekt, det oftest giver at arbejde manuelt med overbelastet og skadet væv.

Jeg vil betegne mig selv om en glad motionsløber, der dog en gang imellem har forsøgt at give den fuld skrue på landevejen. Det har på marathondistancen ført til en bronzemedaje til DM og en personlig rekord på 2:28. Men løb er først og fremmest frirum. Jeg ved af bitter erfaring, hvor frustrerende det er at miste det rum i forbindelse med en skade og vil derfor gøre alt hvad der står i min magt for at hjælpe dig tilbage til en skadesfri krop.