Mit navn er Michelle Poulsen. Jeg er født i 1992 og studerer til fysioterapeut, hvor jeg er i gang med mit sidste år af studiet. Min passion for løb kommer sig nok af min fascination af kroppen og hvad den egentlig kan holde til, jeg elsker at presse mig selv til det yderste og når jeg først sætter mig et mål, så når jeg det på én eller anden måde.

For knapt 2,5 år siden meldte jeg mig ind i Sparta og det var først her jeg begyndte at løbe for alvor.

Formen kom hurtigt og mine løbetider forbedrede sig gevaldig hurtigt. At komme under tre timer, ved mit Marathon i København i 2015, hvor jeg løb 2:55:31 står meget klart for mig. Senest er det min PR på 1/2 Marathon i København i 2016 med tiden 1:20:21, som betyder rigtig meget for mig, men den har bestemt også givet mig blod på tanden og en tro på at jeg kan præstere mere.

Bagsiden af medaljen ved at formen rykkede sig så hurtigt, for mit vedkommende, gjorde at skaderne kom som en lavine. Min krop var ikke klar til at løbe på et højt niveau. Jeg kom derfor til Sportsfyssen og fra første dag har jeg følt mig fantastisk godt behandlet og i gode hænder. Behandlerteamet hos Sportsfyssen er utrolig kompetent og jeg kan komme med hvad som helst og de står altid klar med råd og vejledning til hvad jeg skal gøre anderledes.

For at undgå skader går jeg til morgentræning hos Sportsfyssen mindst to gange ugentligt, dette holder mig stærk så min krop kan klare den belastning som det er at løbe. Jeg ville ikke kunne undvære disse træninger, de er ligeså vigtige for min form, som mine løbepas.

Lige nu er målet for mig, at finde min distance, én hvor jeg kan præstere godt ved og træne efter at kunne mestre til perfektion.

I fremtiden drømmer jeg selvfølgelig om at blive endnu bedre, men også klart at komme iblandt de rigtig gode i Danmark.

Jeg er meget stolt af at være ambassadør for Sportsfyssen. Bedre behandlere kunne jeg ikke ønske mig.