Mit navn er Michelle Poulsen. Jeg er født i 1992 og er fysioterapeut, jeg arbejder på en neurorehabilitering hvor jeg genoptræner folk med senhjerneskader som blodpropper og blødninger.

Min passion for løb kommer sig nok af min fascination af kroppen og hvad den egentlig kan holde til, jeg elsker at presse mig selv til det yderste og når jeg først sætter mig et mål, så når jeg det på én eller anden måde.

For knapt 6 år siden meldte jeg mig ind i Sparta og det var først her jeg begyndte at løbe for alvor.

Formen kom hurtigt og mine løbetider forbedrede sig gevaldigt. At komme under tre timer ved mit Marathon i København i 2015, hvor jeg løb 2:55:31 står meget klart for mig. Senest er det min PR på 1/2 Marathon i København i 2016 med tiden 1:20:21, som betyder rigtig meget for mig, men den har bestemt også givet mig blod på tanden og en tro på at jeg kan præstere mere.

Bagsiden af medaljen ved at formen rykkede sig så hurtigt, for mit vedkommende, gjorde at skaderne kom som en lavine. Min krop var ikke klar til at løbe på et højt niveau. Jeg kom derfor til Sportsfyssen og fra første dag har jeg følt mig fantastisk godt behandlet og i gode hænder. Behandlerteamet hos Sportsfyssen er utrolig kompetent og jeg kan komme med hvad som helst og de står altid klar med råd og vejledning til hvad jeg skal gøre anderledes.

For at undgå skader går jeg til styrketræning hos Sportsfyssen så meget jeg kan, dette holder mig stærk så min krop kan klare den belastning som det er at løbe. At holde mig stærk er lige så vigtigt for min form, som for mine løbepas.

Jeg har de seneste år brugt meget tid på at lære min krop at kende og finde det rigtig niveau i træningen så jeg undgår skader. Jeg har samtidig gået regelmæssigt til fys hos Sportsfyssen og det har bestemt hjulpet til at jeg har kunne holde skaderne nede.

I fremtiden drømmer jeg om at bliver rigtig god på maraton distancen, det er min favorit distance.

Jeg er meget stolt af at være ambassadør for Sportsfyssen. Bedre behandlere kunne jeg ikke ønske mig.