Mit navn er Nanna Bové og jeg løber langdistance på eliteniveau. Jeg begyndte at løbe i klub, da jeg startede i Sparta Atletik og Løb i slutningen af 2018. Jeg har elsket løb lige siden og opnået resultater, som jeg kun drømte om.

Jeg blev dansk mester på 10.000 m i 2021 og på 5.000 m i år. Jeg har løbet en tid på 5.000 m på 15.59, hvilket giver mig en 9. plads på alletiders rangliste. Jeg er begyndt at konkurrere i udlandet, og jeg elsker den rejse og fart som mit løb har taget. Jeg drømmer om store internationale stævner såsom EM og VM, og fortsat at udvikle mig på løbefronten.

Jeg har gået hos Sportsfyssen i flere år, og jeg har altid fået super god behandling både hos Mathias og Anders. Niveauet er højt, man bliver altid lyttet til, gået grundigt igennem med blandt andet behandlinger som sportsmassage, akupunktur, laser, shockwave og genoptræningsøvelser samt kompetent vejledning. Jeg går altid derfra med en fuld behandlingsfølelse. Jeg sætter stor pris på deres altid åbensindede tilgang til en skade, realitet omkring den og hvor man står ift. kommende konkurrencer. Jeg kan varmt anbefale Sportsfyssen!