Jeg kom ind i sporten i efteråret 2014 efter altid at have været konkurrencesvømmer. Uden at have gennemført en triatlon, kom jeg på ungdomslandsholdet. Derfra gik det stærkt. Mit første stævne var DM og overraskende nok, vandt jeg min årgang. Sidenhen er jeg blevet ungdomseuropamester, som kun 14 årig i årgangen 14-17 år, dansk senior mester, europamester for senior i stafet, nummer 2 ved junior EM og nummer 2 ved nordiske mesterskaber for senior. Jeg har også deltaget ved NM i cross og slået dansk rekord på 10 km landevej for p15 i tiden 36:13. Derudover er jeg i bruttotruppen til OL i 2020.

Efter to rigtig gode sæsoner, kom der desværre nogle småskader. Jeg har bl.a haft et træthedsbrud i skinnebenet, som ødelagde 2017 sæsonens vigtigste mål, nemlig junior VM. Heldigvis har jeg været i gode hænder hos Sportsfyssen, og de har været med til at få mig hurtig igang igen. Noget som jeg ikke ville være foruden!

Mit helt store mål med sporten er blive verdens bedste kvindelige kortdistance triatlet og i det hele taget kunne leve af sporten.