Mit navn er Sofia Thøgersen. Jeg er mellem- og langdistanceløber og født i 2005. Jeg træner til dagligt i Sparta Atletik og Løb på Østerbro.

Jeg startede til atletik i Sparta, da jeg var 6 år gammel og har elsket det lige siden. Jeg har prøvet alle atletikkens discipliner, men min kærlighed er faldet på de lidt længere løbedistancer, som jeg fokuserer på nu.

Mine bedste resultater indtil videre er, at jeg blev U18 europamester på 3000m og fik bronze på 2000m forhindringsløb i 2022. I 2021 fik jeg sølv til U20 EM på 3000m. Jeg er også blevet dansk seniormester to gange på 1500m (2021 og 2022). Derudover har jeg en del danske ungdomsrekorder.

Jeg drømmer om i fremtiden at deltage og klare mig godt til store internationale mesterskaber som EM, VM og OL. Hvis mine drømme skal realiseres, kræver det en masse hårdt arbejde, og at jeg kan holde mig så skadesfri som muligt, og her er Sportsfyssen en kæmpe hjælp.

Sportsfyssen har hjulpet mig godt igennem både større og mindre skader. Jeg har hos dem modtaget god behandling, men mindst lige så vigtig også kompetent vejledning igennem hele skadesperioden, både omkring hvordan jeg skulle tackle skaden i forhold til f.eks. træning og skole, og hvad jeg selv kunne lave af øvelser for at komme så godt og hurtigt igennem det hele som muligt. Det sætter jeg rigtig stor pris på.

Jeg kan varmt anbefale Sportsfyssen.