Mit navn er Thor Bendix Madsen, jeg er 21 år og har dyrket triathlon siden jeg var 15 år gammel. I 2020 blev jeg dansk mester på den halve ironman distance. En præstation jeg er stolt af allerede at have som så ung. Der har dog været en lang vej til dette resultat. En vej med mange bump. Jeg har altid elsket fysisk aktivitet, og det har altid været en del af min identitet at dyrke sport. Hvilket har betydet, at jeg har været igennem en del skader. Skader som Sportsfyssen altid har hjulpet mig med, og fået mig på benene hurtigt igen.

Jeg har kendt Mathias i mange år efterhånden, og altid brugt ham til behandling og vejledning af diverse skader. For mig er det at komme til fysioterapeut ikke bare at blive behandlet, og så ud af døren igen med det samme. For mig er det en god snak om tingene, hvor man forstår den problematik skaden har skabt, og hvad man skal gøre fremadrettet. Dette er Mathias utrolig god til! Han er ikke bare en fysioterapeut, men en god ven, hvor man kan snakke om tingene. Han er god til at fortælle tingene på en måde, så man forstår dem. Man kan virkelig mærke på Mathias, at han er en kompetent fysioterapeut. Som gør at man får tillid til ham, og opfattelsen af at det han gør hjælper én tilbage igen fra en skade.

Derudover er jeg vild med Sportsfyssens motto ”Kan det trænes væk?”. Da jeg helt klart også er af den opfattelse, at man ikke bare skal ligge på sofaen og blive rask.